Відповідно до розпорядження Чернеччинського сільського голови від 22.11.2022 № 66-ОД «Про створення комісії з обстеження гідротехнічних споруд, русл річок та прибережних смуг на території Чернеччинської сільської ради», з метою забезпечення готовності та оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій пов’язаних із паводками, повенями та льодоходами комісією здійснено обстеження гідротехнічних споруд та прибережних смуг на території Чернеччинської сільської ради.

12.01.2022 проведено комісійне обстеження русл річок Охтирка, Кринична, Хухра, струмків та їх прибережних захисних смуг, спільно з представниками Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області. 

За результатами роботи спільної комісії складено відповідний акт обстеження та визначено місця які потребують розчищення від захаращень та приведення в належний пропускний стан.

 IMG 7872 IMG 7858

 

 

42744, Сумська обл., Охтирський р-н, с. Чернеччина, вул. Заводська, 2        тел.: +380 5446 95-4-23          Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Президент України

Уряд

Верховна Рада України

Сумська обласна рада

Сумська ОДА

Охтирська РДА

Асоціація міст України

Асоціація ОТГ