Сьогодні святкується 29-та річниця заснування військової частини 2276 Національної гвардії України - символу патріотизму та вірності українському народу.

Разом з іншими спеціальними органами військовослужбовці військової частини 2276 України виконують широкий спектр надзвичайно важливих завдань – від забезпечення громадської безпеки та охорони громадського порядку до захисту держави на Сході країни. Нацгвардійці самовіддано несуть службу, проявляючи високий професіоналізм у протидії загрозам і викликам національній безпеці, забезпечують мирне життя громадян, роблять вагомий внесок у справу зміцнення законності та правопорядку в державі й злагоди в суспільстві. Для них військова служба стала не просто професією, а справою всього життя.

Під час урочистостей, за сумлінне і чесне виконання військових обов’язків щодо охорони важливого державного об’єкту України, військовослужбовців було нагороджено грамотами сільського голови Романа БУБЛИКА.

Тож щиро вітаємо військових, та бажаємо наснаги, мужності, сили духу, стійкості. І від імені всієї громади дякуємо за вашу щоденну тяжку, але таку важливу працю.

 

 

42744, Сумська обл., Охтирський р-н, с. Чернеччина, вул. Заводська, 2        тел.: +380 5446 95-4-23          Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Президент України

Уряд

Верховна Рада України

Сумська обласна рада

Сумська ОДА

Охтирська РДА

Асоціація міст України

Асоціація ОТГ