З 1 жовтня 2021 року розпочато голосування за проекти в рамках Бюджету участі Чернеччинської територіальної громади. Голосування триватиме до 30 жовтня.

Бюджет участі дозволяє кожному мешканцю громади долучитися до розподілу бюджетних коштів шляхом голосування за найбільш корисні та цікаві, на його думку, проекти. Саме від кількості зібраних голосів залежить, чи отримають проекти фінансування з місцевого бюджету на його реалізацію у 2022 році. 

Голосувати за проекти можна одним із зручних для вас способів:

- в електронному вигляді – на офіційному сайті сільської ради в розділі «Громадський бюджет» за допомогою "Е-платформа Громадського бюджету Чернеччинської ТГ" (https://budget.e-dem.ua/5920389200 ) через BankID чи використання ЄЦП.

-в паперовому вигляді в пунктах для голосування – заповнивши бланк для голосування. 

Звертаємо увагу! При голосуванні в пункті для голосування при собі обов’язково потрібно мати паспорт або ID картку та надати згоду на обробку персональних даних.

Голоси, віддані в паперовому вигляді, будуть вноситися до електронної системи «Громадський проект» для автоматичного підрахунку голосів. 

Зі змістом проектів виненесих на голосування можна ознайомитись на "Е-платформі Громадського бюджету Чернеччинської ТГ" ( https://budget.e-dem.ua/5920389200 ).

Відповідно протоколу засідання комісії з питань Бюджету участі від 30.09.2021 проекти «Місце для душі», «Сучасна зона для дозвілля родини»,  «І великі , і малі, відпочити хочуть всі», «Зона здорового відпочинку», «Озеленення та облаштування зони відпочинку не території стадіону в с.Короабельське» включено без голосування громадськості до проекту «Програми економічного і соціального розвитку Чернеччинської сільської ради на 2022 рік».

 

 

42744, Сумська обл., Охтирський р-н, с. Чернеччина, вул. Заводська, 2        тел.: +380 5446 95-4-23          Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Президент України

Уряд

Верховна Рада України

Сумська обласна рада

Сумська ОДА

Охтирська РДА

Асоціація міст України

Асоціація ОТГ