За ініціативи Офісу президента України щодо розвитку фізичної культури та спорту, популяризації соціального проєкту «#Активні парки – локації здорової України», що входить до програми президента «#Здорова Україна» 17 вересня 2021 року в селі Хухра, за участі голови громади Романа БУБЛИКА, народного депутата України Миколи ЗАДОРОЖНОГО та заступника голови Охтирської РДА Павла РОЖЕНКА, було відкрито спортивний майданчик.
 
Проєкт президента «Здорова Україна» має на меті організацію оздоровчої активності та створення умов для поліпшення тривалості життя активного населення.
 
Завдання, на які спрямовано реалізацію проєкту полягають у залученні населення до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на розвиток основних рухових якостей (загальна витривалість, сила, спритність/координація, гнучкість, швидкість та ін.).
 
Задля проведення мешканцями індивідуальних тренувань було встановлено такі основні елементи, як «шведська» стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, а також зона (вільний простір).
 
Обов’язковою умовою таких майданчиків є облаштування обладнання QR-кодами, аби кожен охочий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відеоуроки з вправами різного рівня складності. Слід зазначити, що проєкт  популяризує здоровий спосіб життя серед населення та дозволить кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.
 
1 3
 
5 242081264 1103946243469548 4477890812306900155 n
 6 1
 

 

 

42744, Сумська обл., Охтирський р-н, с. Чернеччина, вул. Заводська, 2        тел.: +380 5446 95-4-23          Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Президент України

Уряд

Верховна Рада України

Сумська обласна рада

Сумська ОДА

Охтирська РДА

Асоціація міст України

Асоціація ОТГ