У мешканців Чернеччинської громади є можливість прийняти участь у розвитку свого населеного пункту та реалізувати власний проєкт за кошти місцевого бюджету.

Як це працює? Будь-який мешканець (який є громадянином України, віком від 14 років) може подати проєкт розвитку, котрий обов’язково має бути корисним, стосуватися благоустрою, організації дозвілля чи іншим суспільно-корисним соціальним проєктам, мати підтримку не менше 10 людей та коштувати від 5 до 50 тисяч гривень. Від одного автора проекту протягом року може надходити не більше одного проєкту.

Реалізація проєктів відбуватиметься протягом наступного року.

Після подачі пропозиції заявником, проєкт проходитиме перевірку. У разі необхідності та за обов’язкового погодження з автором, до нього можуть вноситися корективи. Далі всі проєктні пропозиції, які відповідають вимогам та пройшли перевірку, будуть представлені на голосування мешканців громади (за допомогою електронної системи та пунктів супроводу), які й визначать кращі проєкти котрі будуть внесені до Програми економічного та соціального розвитку.

Подати проєктну заявку можна через пункти супроводу (Бакирівський - вул. Першотравнева,34, Бугруватський - вул. Литовченка,3, Височанський - вул. Харківська, 28, Кардашівський - вул.Кардашівська,34, Лутищенський - вул. Шевченка,68, Пологівський - вул. Лозового,117, Сонячненський - вул.П.І.Харитоненка,10, Хухрянський - вул. Полтавська,84, Чернеччинський – вул.Готеляка 1а, Охтирський – вул.Київська, 6 каб.2) або через сайт https://chotg-budget.e-dem.in.ua.

Бланк друкованої заявки з підписним листом можна завантажити на офіційному сайті Чернеччинської сільської ради http://chotg.gov.ua/index.php/ua/bujet, та платформі підтримки https://budget.e-dem.ua/5920389200/competition/2443  далі його необхідно заповнити та віднести до пунктів супроводу.

Прийом триватиме до 10 вересня.

Форма заявки на участь в конкурсі "Бюджет участі " 

Детальніше про бюджет участі читайте на сайті громади розділ «Громадський бюджет» http://chotg.gov.ua/index.php/ua/bujet

 

 

42744, Сумська обл., Охтирський р-н, с. Чернеччина, вул. Заводська, 2        тел.: +380 5446 95-4-23          Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Президент України

Уряд

Верховна Рада України

Сумська обласна рада

Сумська ОДА

Охтирська РДА

Асоціація міст України

Асоціація ОТГ