Вчора, 3 червня о 09.00 годині, в приміщенні КУ "Центр культури і дозвілля" Чернеччинської сільської ради відбулося засідання шостої сесії Чернеччинської сільської ради восьмого скликання. На засіданні головував керівник громади Роман БУБЛИК. На сесію було винесено 138 питань.

На розгляд депутатів Чернеччинської громади було винесено чимало питань, а саме питання про затвердження звіту про  виконання бюджету Чернеччинської сільської  територіальної громади за  І квартал 2021 року, про встановлення ставок та пільг на території Чернеччинської сільської ради, про надання сім'ї у складних життевих обставинах соціальної послуги – догляд вдома, а також земельні питання.

Роман Юрійович виступив перед присутніми зі звітом про роботу виконавчих органів у 2020 році, а головний лікар КНП «Чернеччинський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернеччинської сільської ради Людмила Сорокіна доповіла депутатам про роботу комунального підприємства в 2020 році.

 DSC 1223 DSC 1227

 

 

42744, Сумська обл., Охтирський р-н, с. Чернеччина, вул. Заводська, 2        тел.: +380 5446 95-4-23          Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Президент України

Уряд

Верховна Рада України

Сумська обласна рада

Сумська ОДА

Охтирська РДА

Асоціація міст України

Асоціація ОТГ